Az Ön támogatása sokat jelent a számunkra!

A választási kampányon keresztül az elképzelésemet és a választási programomat szeretném eljuttatni Önökhöz. Illetve azt is, hogyan akarok változásokat bevezetni városunkban. 

A polgármesteri kampány azonban drága szükséglet. 4 évig spóroltam rá a legközelebbi barátaim támogatásával. Az üzleti terveimet hozzáigazítottam, és a kiadások egy részét feláldoztam, amit egyébként a családomra fordítottam volna. Minden bevételemet megtakarítottam, hogy a kiadások legalább felét saját megtakarításaimból tudjam finanszírozni. Ezúton szeretném megköszönni mindenekelőtt csodálatos feleségemnek, aki 120%-ban támogat engem.

Az, hogy sikerrel e járok a választásokon, és hozzá tudok-e járulni Naszvad boldogulásához, az Önön is múlik. 

Ezért merek Önöktől segítséget kérni, ismerős és ismeretlentől egyaránt. A választási kampány finanszírozása érdekében létrehoztam egy transzparens számlát, ahol egyszerűen ellenőrizheti az egyes tranzakciókat. Így megbizonyosodhat arról, hogy az egész polgármesteri kampányomat a törvények keretein belül tisztességesen bonyolítom le. 

Tiszta szívemből köszönöm minden adományozónak, akiknek támogatása lehetővé teszi, hogy előrelépjek célom megvalósításában. És ezáltal Naszvadot egy vonzó hellyé tehessük minden polgár számára. 

A következő időszakban vállalom, hogy visszafordítom a bizalmát, és mindent megteszek ami tőlem telik, és ahogy eddig is a tettek beszélnek helyettem, nem az ígéretek. Meggyőződésem, hogy közös összefogással Naszvad átlátható, fiatal családbarát várossá válik, működő infrastruktúrával és új befektetési lehetőségekkel.

IBAN számlaszám: SK6283300000002302118601

Számlatulajdonos: Ing. Oslanec Zoltán

Változó szimbólum: FIGYELEM, a változó szimbólum kötelező! Ha nem adja meg, vissza kell térítenem a befizetett összeget.

Üzenet a címzettnek: nem kötelező

Számlanév: Ha a bank kéri

A folyamat felgyorsítása és egyszerűsítése érdekében a fizetési adatokat a QR-kód beolvasásának segítségével töltheti be a mobilalkalmazásába. 

Magánszféra védelem

A választási kampányok lebonyolítására irányuló törvény előírja, hogy nyilvántartást kell vezetnem az adományozókról. A kötelező adat az adományozó vezeték és keresztneve, valamint állandó lakcíme. Ha nem szeretné SMS-ben vagy e-mailben elküldeni adatait, ezt ezen az űrlapon teheti meg. Ellenkező esetben szintén vissza kell térítenem a befizetést. 

Ing. Oslanec Zoltán