A nevem Oslanec Zoltán,

születésem óta az életem Naszvad városához kötődik. 39 éves vagyok, a négyéves Adrián és az öt hónapos Tamás édesapja. Bár egy ideig másik városban laktunk, nekem Naszvad maradt a szülővárosom, sokat ingáztam. A naszvadi szlovák tanítási nyelvű általános iskolába jártam. Jelenleg projektmenedzserként dolgozom, ami által olyan értékes készségekre tettem szert, amelyeket szeretnék kamatoztatni és egy virágzó és jól működő önkormányzatot alakítani. Nem vagyok közömbös a falu lakóinak szükségletei iránt, és úgy gondolom, hogy elkötelezettségemmel és elszántságommal rugalmasan tudok reagálni Naszvad lakosságának az igényeire. Aktívan részt veszek a társadalmi, kulturális és sportéletben. Szeretem az energiámat városunk fejlesztésére fordítani. Hiszem, hogy együtt jobban fogunk itt élni. Gondoskodni fogok arról, hogy minden eurót hatékonyan és teljes átláthatósággal fektessenek be.

Ing. Oslanec Zoltán

Naszvad polgármesterjelöltje

Minden változáshoz szükség van egy tervre

és egy erős szakértői csapatra egy elkötelezett és erős vezető mellett. Szeretnék az Önök, a polgárok igényeire irányulni, és kihasználni a város eddig kihasználatlan lehetőségeit. Még Naszvad is egy modern várossá válhat, amely minden korosztály számára vonzó lesz. 

Ha bíznak bennem, polgármesterként eltökélt szándékom, hogy alkalmazzam az általunk 6 területre kategorizált változtatásokat:

Biztosítsunk nyitott és hatékony önkormányzatot Naszvad városának.

Az elmúlt 4 évben mindannyian minimális aktivitást tapasztaltunk a városvezetés részéről. Sajnos ez nem eredményezte a várt változásokat. Állampolgárként és közéleti aktivistaként érzékelem az aktuális problémákat, látom a megoldáslehetőségeit. De ez nem megy egy erős csapat és egy olyan polgármester nélkül, aki nem csak ígéri, hanem sikeresen is véghez viszi a változtatásokat. 

 • Eljött az idő, hogy megállítsuk az állampolgárok nemzeti megosztottságát és nyílt kapcsolatokat építsünk ki a választott képviselők és az állampolgárok között, mégpedig konfliktusok és alkalmatlan fellépések nélkül.  
 • Ideje növelni a foglalkoztatást, érdeklődni az új befektetők iránt és igénybe venni az Európai uniós forrásokból származó támogatásokat. 
 • Véget vetni az önkormányzati tisztviselők hozzá nem értő magatartásának.

ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY ÖNÖKET, A POLGÁROKAT BEVONJUK A KÖZÜGYEKBE ÉS KÖZÖS VITÁT NYISSUNK.

Az új polgármesternek azonnal és elsősorban a polgárok érdekében kell fellépnie a mindennapi problémák megoldásában, amelyekből számtalan van.

IDEJE A VÁLTOZÁSNAK!

Támogass minket és csatlakozz a Facebook csoportunkhoz:

Naszvad lakosainak támogatásával indulok.

Egyre gyakrabban keresnek meg aktívan és kérdezik, hogy indulok-e városunk polgármesteri posztjáért. Szívem mélyéből szeretném megköszönni mindannyiójuknak, hogy ezzel is kifejezik a bizalmukat. És mi a válasz? IGEN, INDULOK.Városunk polgármesteri posztjára az önkormányzati választáson a 2-es szám alatt indulok.

Egy szebb, jobb és átláthatóbb életteret szeretnék biztosítaniÖnökkel együtt. Egy hely, ahol abszolút minden polgár egyenlő esélyekkel rendelkezik, és egy város, amely mindenkié. Ígéretes képviselőkkel együtt fokozatosan ismertetjük Önökkel a választási programunkat, megoldásainkat, elképzeléseinket. Meggyőződésem, hogy egy jó polgármesternek össze kell fognia az embereket, nem pedig megosztani. Csak együtt tudjuk jobban fejleszteni közösségünket. 

A első lépéseim a következők lesznek a polgármesteri posztra való megválasztásom után:

 • Biztosítom az önkormányzat ellenőrzését. Bemutatom az eredményeket, és nyilvános vitát indítok az eredmények kezeléséről.
 • Elindítom az ifjúsági parlament létrehozására szükséges tevékenységeket.
 • A bemutatott választási programot lakossági fórum segítségével kiegészítem. Így azonosítom a kiemelt fontosságú kérdéseket, amelyeket azonnal kezelni kell.
 • Időt szánok az önkormányzati hivatal dolgozóinak munkatartalmának beazonosítására, legalább a feladataik egynapos munkavégzésével.
 • Felkérem a város szervezeti egységeinek vezetőit, hogy készítsenek tervet fejlesztésükre.
 • Az első hivatali naptól lezárom a nepotizmust, mégpedig a fontos pozíciókra való átlátható kiválasztási folyamatok meghirdetésével.
 • Az első hivatali napon egy modern, virágzó fürdőváros építésébe kezdek, amely nem fogyaszt többet, mint amennyit létrehoz.
 • Egy nyitott és modern önkormányzat jövőképét mutatom be, amely a kölcsönös bizalomra, áldozatkészségre, szolidaritásra, törődésre és polgárai iránti törődésre épül.

Néhány emlék az életből